Arnau Olivé

Apassionat del so i la imatge des de petit. Probablement des que el meu oncle es va comprar una càmera “portàtil” quan jo devia tenir uns 10 anys. Clar, aleshores eren massa pesades i no la podia ni aixecar. Potser era perquè m’havia d’esperar a tenir-ne una, de càmera…

Enginyer Tècnic en So i Imatge per la Universitat Ramon Llull l’any 1999, vaig anar-me especialitzant en restauració sonora, treballant en la Fonoteca de la Biblioteca Nacional de Catalunya, i posteriorment en so directe (música, teatre, etc), àmbit en el que he treballat com a  professional autònom durant 8 anys. He combinat l’activitat professional amb la docència, donant classes a l’escola de so mk3, a ensenyament secundari i cicles formatius, i actualment a l’escola de Música Electrònica i So EUMES, entre d’altres. He realitzat múltiples tasques d’enregistrament i edició sonora, de música i d’efectes sonors. He publicat dos àlbums de música electrònica d’autor i he fet un parell de grapats de concerts. Vaig ser durant 6 anys codirector de l’Estrany Festival de Música Insòlita.

I després d’anys especialitzat en so, el cuc de la imatge em va tornar. D’això ja fa uns anys, i des d’aleshores he mirat de compaginar la creació i realització audiovisual amb les tasques de professional del so i el vídeo per a espectacles.

I tot i que ara sí que seria capaç d’aixecar aquella càmera, ara va i les fan molt més lleugeres.

Cliqueu aquí per a llegir el meu Currículum Vitae complet.

No és cap dels meus oncles, però així és com jo recordo la seva càmera…